Folklore Ensemble    

Gelmel

Dansgroep

 

 

 

 

Gelmel brengt uitsluitend nieuwe en eigen creaties. Deze dansen zijn gebaseerd op traditionele passen en figuren en zij brengen de rijke, Vlaamse folklore tot leven.

 

Op het podium wordt steeds een afgewerkt programma gebracht, met oog voor detail, variatie, beleving en een vleugje humor. Het gebruik van verschillende kledij zorgt voor een kleurrijke afwisseling.

 

Dans, zang en muziek zijn de ingrediënten van een boeiend geheel, waardoor Gelmel een ruim en divers publiek aanspreekt.

 

 

 

 

 

 

Boeiende

 choreografieën

 

 

 

 

 

 

Alhoewel Gelmel een amateurvereniging is, wordt er toch steeds naar gestreefd de voorstellingen zo professioneel mogelijk te brengen.

 

Dit is het resultaat van wekelijkse, intensieve repetities en verschillende oefenweekends. Tijdens deze oefensessies wordt er door de dansers, enthousiastelingen tussen 16 en 40 jaar oud, hard gewerkt om het uitgebreide repertoire onder de knie te krijgen.

 

 

 

 

 

Uitzonderlijke  

inzet

 

Deze uitzonderlijke inzet zorgt ervoor dat Gelmel zich mag beschouwen als één van de betere groepen in de Vlaamse folklorewereld.

 

 

Info

 

Wil je eens een kijkje komen nemen, kom gewoon even langs. We repeteren wekelijks op maandagavond van 20:00u tot 22:00u in zaal Don Bosco, Hendrik Consciencestraat 2B, 2900 Schoten.

 

Heb je nog vragen, of wil je ons contacteren? Je kan ons steeds bereiken via onderstaande gegevens.

 

Tel: +32 (0)495/80 72 38
Via mail, klik hier