Folklore Ensemble    

Gelmel

Driekoningen

 

 

 

 

Gelmel gaat jaarlijks op Driekoningenronde door Schoten en omstreken. De Koningen trekken erop uit op het weekend, dichtst in de buurt van 6 januari.

 

Enerzijds willen wij hiermee een mooie traditie in ere houden. Anderzijds is het een goede gelegenheid om onze beste wensen over te brengen aan iedereen, die Gelmel een warm hart toedraagt. En, laten we eerlijk zijn, we hopen hiermee ook onze kas wat te spijzen.

 

In 2024 komen de Koningen op bezoek op vrijdag 5 januari tussen 18:00u en 23:00u en op zaterdag 6 januari tussen 17:30u en 23:00u.

 

U kan ook steeds opgeven welke dag en/of uur uw voorkeur geniet.

 

 

 

 

 

Gelmelkoningen

        op uw feest?

 

 

 

 

 

 

Uiteraard kan u ook op de Gelmelkoningen rekenen om uw nieuwjaarsreceptie, familiefeest, etentje of andere gelegenheid rond deze periode even te doorbreken met een Koninklijk en muzikaal bezoek.

 

Wenst u voortaan geen bezoek meer te ontvangen van de Gelmelkoningen, kan u dat via deze link laten weten.

 

 

 

 

 

 

Nog niet         

in ons bestand?

 

 

 

Indien uw adres nog niet in ons Driekoningen bestand is opgenomen en u wordt graag geïnformeerd over de data van onze volgende rondes, dan kan u dat via deze link laten weten.

 

Wij zullen u dan een paar weken vooraf ter herinnering een brief of mail sturen, waarop u kan aanduiden welke dag en uur uw voorkeur geniet voor ons bezoek.

 

Kortom

 

Al uw vragen of opmerkingen ivm Driekoningen van Gelmel kan u stellen via deze link.